Kā celt latviešu tautas labklājību?

BLOG
Константин Жихарев
Konstantīns Žiharevs
BLOG
Перейти к контенту

Kā celt latviešu tautas labklājību?

Psiholog Riga| Психолог Рига| Психологическая помощь рига
Опубликован от Konstantīns Žiharevs вход Domāšanās psiholoģija ·
Tags: celtlatviešutautaslabklājību?
Kā celt latviešu labklājību?
Lai to izdarītu, ir jānosaka valsts (vairākumā cilvēku tautas gribu un varu), nevis šauras cilvēku grupas partijas un politiskās intereses. Ir jāzina, ka cilvēku labklājība ir atkarīga tikai no ekonomikas, viņu iedzīvotāju kvalitatīvas izglītības, no tautas vairākuma gribas. Ir vajadzīgas izveidotas pilsoņu institūcijas, lai pārbaudītu tautas kalpu (ierēdņu, deputātu, valdības) lēmumus un rīcību. Jāmaina likumdošana, lai tautas kalpi (ierēdņi, deputāti, valdība) būtu atbildīgi par savu rīcību ne tikai politiski, bet arī krimināli. Nevar būt, ka tautas kalpi ir miljonāri un miljardieri, kamēr lielākā daļa cilvēku ir nabadzībā viņu acu priekšā un dzīvo uz nabadzības robežas.

Necīnies ar muļķiem – tie nav sāpīgi biedējoši, necenties tos labot vai mainīt.
Daudz baisāki dupši. Viņi ir gatavi prezentēt kaut ko tādu, kas var satraukt visu tautu.
Maldi, ka daži cilvēki var sakārtot citu cilvēku dzīvi ar vardarbību, ir vēl kaitīgāki, jo cilvēki, kas krīt šajā maldā, pārstāj atšķirt labo un ļauno. Ja ir iespējams labi izkārtot cilvēkus uzņemt karavīros un pavēlēt nogalināt savus brāļus, tad nav nekā tāda…, viss ir iespējams…
Ļevs Tolstojs
"Dzīvnieki neēd paši sevi – vilki neēd vilkus. Atšķirībā no cilvēkiem, kuri viegli "aprij" savējos. Tāpēc ir laiks ne tikai radīt labas un svarīgas lietas, bet arī aktīvi tās īstenot. Galu galā tas pats bauslis "Nenogalini" neprasa paskaidrojumus - tas prasa izpildi.
(Sergejs Kapica)
Kāpēc politiķi pārtikas un energoresursu cenu pieaugumu lielākajai daļai cilvēku pārvērš iebrukumā Ukrainā? Vai 30 neatkarības gados Latvijā nepastāvēja pārtikas un enerģētiskā drošība? Vai arī valdība jau zināja, kas notiks tālāk? Un krasi pacēla algas sev, deputātiem un ierēdņiem. Viņi finansēja partijas uz nodokļu maksātāju rēķina. Protams, ja tikai algas tuvojas desmit tūkstošiem eiro mēnesī plus ienākumi no kabatas un ofšoru firmām... Tādi nejūt cenu kāpumu un negrib redzēt savu cilvēku noplicināšanu...

Neuzstādiet nerealizējamus uzdevumus, ziniet, ko varat un ko nē, pretējā gadījumā vēlāk nāksies vainot sevi.
Nesoliet, ja neesat pārliecināts, ka izpildīsiet solījumu, jo sāpes, ko jūs nodarāt citam, agri vai vēlu atgriezīsies pie jums. - Lūdzieties, cīnieties par savu cienīgo dzīvi un neprasiet vairāk, nekā jums nepieciešams. Atcerieties un ziniet, ka zārkā kabatas nav... Kā saprast, kura jebkura konflikta puse melo un manipulē ar savu pilsoņu prātiem? To ir ļoti viegli saprast. Tā puse, kas ievieš cenzūru, slēdz medijus, aizver mutes saviem pilsoņiem, vienmēr melo...
Latvietis nepretendē uz nekādu savu pasaules kārtību.Latvietis grib dzīvot savā valstī . Mierā,saticībā bez kakla kungiem. Galvenais ir ielīst kādam pakaļā, un pateikt,ka mēs taču bez viņiem nevaram, nemākam, negribam, pat nav iespējams izdzīvot.Tādi indivīdi, starpcitu arī bija tajā laikā ,kad dibinājām savu valsti Latviju. Arī ulmaņlaikā netrūka kangaru,kas kauca, kā ar nolauztu mietu pakaļā pēc Krievijas un Anglijas virskundzības, bet latvieši pierādīja pretējo. Tagad atkal kremļa žīdi,un Briseles viesstrādnieki ir salīduši Latvijā pie šprices,un tas gan tiešā ,gan pārnestā nozīmē. Laiks padzīt šīs urlas ,uz patiesajām viņu mājām. Katram Dievs ir iedalījis savu vietu.Katrai tautai uz Zemes ir iedalīta atiecīga vieta, pie kā šī tauta ir piederīga,un mētāties apkārt svešumā ir visai amorāli, nepareizi, un protams iznīcinoši. Demokrātija ir dota iespēja ,būt godīgiem. ad lūk !
Internacionālisti vienmēr ir centušies kaut ko aizliegt.Tas laikam komunisma vārdā .🤣Pareizais,vai nepareizais viedoklis.Valsts graujošais,vai saudzējošais elements.Katrs deķīti velk uz savu pusi.

Protams atļaut šizofrēniķiem propogandēt nacistiskās vatņikovas politiskos standartus ir visai amorāli.Lūk šeit jau ir jāspriež par cilvēku izglītības līmeni. Vai arī tā ir gultiņa ,ko paši sev esam uzklājuši !? Šie jaunkomunist, kā jau teicām ir sagatavojuši plānu totālai cilvēku kontrolei. Jūs visus taisa par vergiem.
Atgriezīsimies reālajā Latvijā, un vispirms parūpēsimies galvenokārt par sevi. No mums ir atkarīga Latvijas, un katra latvieša nākotne. Katram no mums ir jābūt līdzatbildīgiem par notiekošo mūsu pašu Dzimtenē. Mēs paši ceļam savu labklājību. Vienaldzība pašiem pret sevi, var beigties ar latviešu tautas pilnīgu iznīcību.

Priekšā ir vēlēšanas,un ir iespēja šiem plānprātiņiem no Saeimas koridora "pieteikt karu".
Paskatīsimies cik liels procents noderīgo režimām neizglītoto cilvēku vēl atlicis Latvijā. Paskatīsimies cik cilvēku aizies un novēlēs.
Tikai politiskā aktivitāte starp cilvēkiem var glābt situāciju. Steidzami  ir jāņem dalību aktīvā politikā!
Vai mūsdienu neatkarīgā un brīvā Latvijas valsts vara, valdība, deputāti dara pietiekami daudz, lai Ukrainas kara atbalstītājus ierobežotu ar militārās tehnikas un ieroču piegādi no ārzemēm? Vai bumeranga likums darbosies? Vai arī kāds apzināti gatavojas un atbrīvo ceļu bumerangam? Vai pašreizējā vadība pilda Latvijas iedzīvotāju vairākuma gribu? Vai notiek referendumi par liktenīgu lēmumu pieņemšanu lielākajai daļai Latvijas iedzīvotāju? Vai Saeima un pašvaldību deputātu pieņemšanas telpas ir atvērtas pilsoņu uzņemšanai un viņu gribas izpētei? Vai arī tautas kalpi pilnībā ignorē tautas vairākuma gribu un noved valsti līdz pilnīgai tautas iznīcināšanai un nabadzībai? Vai tiešām valdība, deputāti neredz un nezina, ka lielākā daļa cilvēku - vairāk nekā 50% dzīvo zem vai uz nabadzības sliekšņa? Kā saprast, kura jebkura konflikta puse melo un manipulē ar savu pilsoņu prātiem? To ir ļoti viegli saprast. Tā puse, kas ievieš cenzūru, slēdz medijus, aizver mutes saviem pilsoņiem, vienmēr melo...

Britu politologs Lorenss Brits, izpētījis septiņu fašistu režīmu pieredzi - no Hitlera līdz Pinočetam - formulēja to kopīgās iezīmes:
14 fašisma pazīmes pēc Lorensa Brita:
1. Obsesīva patriotisma propaganda
2. Cilvēktiesību nicinoša noliegšana
3. Mītiņš pret noteiktiem kopējiem ienaidniekiem
4. Pārsvars aizsardzības tēriņos
5. Dzimuma diskriminācijas kūdīšana
6. Preses (mediju) kontroles pārņemšana
7. Apsēstība ar nacionālo drošību
8. Reliģijas un valsts saplūšana
9. Oligarhijas un partiju valsts aizsardzība
10. Darba ņēmēju arodbiedrību aizskaršana
11. Zinātņu, mākslas, cienīgas izglītības nevērība
12. Apsēstība ar kriminālvajāšanu par noziegumiem
13. Visu patērējošs nepotisms un korupcija
14. Apzināti viltotas vēlēšanas
BARIKĀDES

Vai esat dzirdējuši, ko cilvēki saka par bumeranga likumu? Kurš saka, ka bumerangs neeksistē? Gudri cilvēki saka, ka bumerangs vēl nav ielidojis. Gudrība saka, ka bumerangs atlidos pie katra cilvēka, tikai dažādos laikos. Nacionālisms un fašisms vienmēr noved pie sabiedrības šķelšanās un kara uzliesmojuma. Jūs varat redzēt vēsturi.
Amerikas Savienotās Valstis visā tās vēsturē ir pastāvīgi piedalījušās karos ārzemes, intervencēs un soda operācijās. Daudzi no šiem konfliktiem bija tieša agresija pret neatkarīgām valstīm vai teritorijām. Pēc karu skaita gandrīz jebkurā laika periodā ASV ievērojami pārspēj jebkuru citu valsti, tostarp Krieviju.
Bet kā gan Latvijas valsts varēja pieņemt likumu, lai sūtītu drošā nāvē savus dēlus, glābjot alagarhu klanu intereses ārzemes? Tas man neiet galvā....Atvainojiet, vai es kaut ko nesaprotu, vai esmu izgājusi no prāta? Un kāds ir jūsu viedoklis?



Назад к содержимому